Vídeos sobre psicoanàlisi seleccionats per la redacció de NODVS

12/03/2019

Nodvs entrevista a Silvia Salman, quien nos comparte algunas pinceladas sobre la adolescencia. Silvia es Analista Miembro de la EOL (A.M.E), Miembro de la AMP y Miembro del Consejo de la AMP.

Vegeu-ne més

Números recents

Què és NODVS?

Dipòsit legal B-24256-2010. ISSN 2013-8539

És el lloc de difusió de les produccions escrites de la Secció Clínica de Barcelona, tant dels seus participants com dels seus docents, en els diversos seminaris i activitats que s’hi desenvolupen.
Publica des de les breus notes que serveixen de punt de partida d'un seminari fins als resultats acabats d’un treball d’investigació, des del comentari d’una lectura encuriosida fins a l’estudi d’una referència bibliogràfica dels textos psicoanalítics i discursos afins.

Recull també textos provinents d’altres llocs on l’Institut del Camp Freudià realitza activitats, seguint les referències útils per a l’estudi i la investigació.

És aperiòdic, s’actualitza seguint el ritme de col·laboracions que s’hi publiquen, i les anuncia als seus subscrits.

És virtual, realment virtual, i multilingüe, tant com s'escaigui.

És en acte, és formalment. NODVS és també ben real, encara que no en puguem palpar el tacte del paper (si no l'imprimim), NODVS va més enllà d'una aparença sense realitat. NODVS és actual, s'ha realitzat. NODVS és, amb tots els ets i uts. I en el seu sentit virtual, en potència, és molt més del que és, és el que les produccions singulars de cada subjecte facin que sigui ...

Començà el seu camí anomenant-se Σ, com la lletra que en l’ensenyança de Jacques Lacan escriu el nus del símptoma. NODVS, nus, ens evoca doncs aquell primer any d'una investigació que és finalment col·lectiva i que no podria donar-se sense el concurs de docents i participants.

I com a NODVS que és, té vocació de fer lligams.

Xarxa de Formació Continuada en Clínica Psicoanalítica

Santa Perpètua, 10-12, baixos · 08012 Barcelona · Tel. 934 121 489 · secretaria@scb-icf.net

  • Instituto del Campo Freudiano
  • Escola Lacaniana de Psicoanàlisi. Comunitat de Catalunya
  • Asociación Mundial de Psicoanálisis
  • Revista Freudiana
  • Revista Punto de Fuga

Redacció de NODVS

Comitè de direcció
Margarita Álvarez • Miquel Bassols
Comitè d'edició
Daniel Casellas • Julian Gea • Lucía Icardi • Fernando Juárez • Marco Parra • Trinidad Valente(responsable)
Adreça de contacte
nodus@scb-icf.net

Instruccions autors

Normes per a la presentació de manuscrits

Subscripció

Per subscriure-us, introduïu el vostre nom i adreça electrònica. Podreu donar-vos de baixa quan ho desitgeu, utilitzant aquest mateix formulari amb l'opció baixa activada, o bé indicant-nos-ho a l'adreça: nodus@scb-icf.net
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES D'ASSOCIACIÓ POROS. Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a secretaria@scb-icf.net. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç d'Avisos Legals.

Abans d'enviar, escrigui els caràcters de la imatge (majúscules, minúscules i nombres)